Välkommen till en värld av Aspöck!
 Vi ger ljus och säkerhet på vägen ...

Aspöck Systems är en av de ledande tillverkarna i Europa av belysning för alla typer av släpvagnar.
Utöver detta utvecklar och producerar vi alla lampor, kontakter, och för monterade kablage till fordonsindustrin OEM, för lastbilen dragbil för motorcykel, för jordbruksfordon och cykelhållare.

Vårt företag bygger på ständig utveckling av våra produkter och tjänster för att behålla vår ledande position och vara i främsta ledet när det gäller teknik. Detta sker i nära samarbete med våra kunder, som känner sina behov och problem bäst - vi ser oss själva som en extern forskning och utveckling centrum för enskilda fordon industrin.

Individuella system - nöjda kunder


Sedan de infördes 1977, har Aspöck Systems GmbH fokuserade på en filosofi som har gjort den till en av dagens ledande tillverkare av belysningssystem för fordonsindustrin:

Att utveckla skräddarsydda lösningar för varje enskild kund.

Denna flexibilitet har blivit ett framgångsrikt varumärke för: Aspöck System

 

Innovativa produkter
Vi ser det som vår skyldighet att göra hela vårt utbud av kabel och ljus som är förenliga med den toppmoderna och banbrytande rollen för att fastställa nya standarder. Vi tillämpar vattentät kablar, system anslutning och LED belysning till varje användningsområde.

12 Volt

Fortsatt tillväxt

Vid vårt huvudkontor Peuerbach i Oberösterreich har det genomgått en kontinuerlig expansion inom produktion, lagring och hantering sektorer. Varje år investerar vi i ny produktion anläggningar, testutrustning och utvecklingssystem att ligga i teknikens framkant. Samtidigt har vi främja vidareutbildning och utbildning av våra anställda, så att de alltid har rätt svar när de konfronteras med svåra frågor, exempelvis särskild lagstiftning frågor.

Reservdelskatalog:

Tillagd i varukorgen